Bezorgbakker Hub Scheeren uit Voerendaal bezorgt al sinds 1978 brood-en banket aan huis.

In eerste instantie vanuit Bakkerij Scheeren in Simpelveld, het bedrijf van zijn vader. Gezien de flinke investering die noodzakelijk was om het bedrijf van zijn vader aan de moderne eisen van deze tijd te laten voldoen, besloot hij om de zaak in 1994 niet over te nemen en sindsdien betrekt hij het ambachtelijk brood-en banket van Bakkerij Starmans in Eys-Wittem. Door de jaren heen is er veel veranderd, met de opkomst van de supermarkten en het feit dat er steeds meer tweeverdieners bijkomen.

Bezorgbakker Hub Scheeren bezorgt in Heerlen, Landgraaf, Kerkrade, Simpelveld, Bocholtz, Eys-Wittem, Voerendaal, Klimmen en Ransdaal aan de deur, een breed assortiment aan brood, broodjes, banket, vlaaien en andere lekkernijen voor bij de koffie. Ook mag hij diverse campings tot zijn klandizie rekenen.

Er zijn diverse redenen waarom de bezorgbakker aan huis  ideaal is voor mensen die geen tijd hebben om ambachtelijk brood-en banket bij de bakker te halen en voor mensen(o.a. senioren) voor wie dat helaas niet mogelijk is;

  • Niet door weer of wind om brood- en banket te halen
  • Geen gesleep bij de winkel
  • Geen wachttijden bij de winkel
  • Kwaliteit tegen een betaalbare prijs
  • Betalen op rekening
  • Geen bezorgkosten

Maar de belangrijkste reden is wel omdat het zo lekker is. Dat is dan ook de ware reden, waarom mensen klant worden én blijven bij Bezorgbakker Hub Scheeren. Ons brood wordt namelijk niet in een fabriek gemaakt, maar het komt van de ambachtelijke bakker. En dat proeft U, want op smaak winnen we gegarandeerd en ook combineren wij het gevoel van vroeger( toen de bakker zijn versgebakken brood bij zijn klanten thuis bracht), met de  trend van nu; bestellen via internet!

Bezorgbakker Hub Scheeren, bezorgt uw favoriete brood- en banket reeds bij een groot aantal klanten aan de deur. Bijna 75% van onze klanten is overdag niet thuis, maar dan spreken we een plek af om het brood achter te laten.